راز صدساله شدن فاش شد؛ نقش قند و اسید اوریک در طول عمر

تهران- ایرنا- یافته های جدید نشان می دهد انسان هایی که به صدسالگی می رسند، در سنین 60 سالگی در مقایسه با سایر همسالان خود که به صدسالگی نرسیدند، سطوح پایین تری از گلوکز و اسید اوریک و کراتینین داشته اند.

  ۱۴۰۴/۰۵/۱۹     0    19.6k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
راز صدساله شدن فاش شد؛ نقش قند و اسید اوریک در طول عمر

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفارسی،

تهران- ایرنا- یافته های جدید نشان می دهد انسان هایی که به صدسالگی می رسند، در سنین 60 سالگی در مقایسه با سایر همسالان خود که به صدسالگی نرسیدند، سطوح پایین تری از گلوکز و اسید اوریک و کراتینین داشته اند.

شناسه خبر: 19495054
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر