راز صدساله شدن فاش شد؛ نقش قند و اسید اوریک در طول عمر
تهران- ایرنا- یافته های جدید نشان می دهد انسان هایی که به صدسالگی می رسند، در سنین 60 سالگی در مقایسه با سایر همسالان خود که به صدسالگی نرسیدند، سطوح پایین تری از گلوکز و اسید اوریک و کراتینین داشته اند.
به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفارسی،
تهران- ایرنا- یافته های جدید نشان می دهد انسان هایی که به صدسالگی می رسند، در سنین 60 سالگی در مقایسه با سایر همسالان خود که به صدسالگی نرسیدند، سطوح پایین تری از گلوکز و اسید اوریک و کراتینین داشته اند.