شش روش برای مصرف چغندر به‌طور مؤثر

چغندر خام، حداکثر مقدار ویتامین C، فولات و آنتی‌اکسیدان‌ها (بتالائین‌ها) را حفظ می‌کند. مناسب برای تهیه سالاد یا آب‌میوه. چغندر پخته یا بخارپز، راحت‌تر هضم می‌شود و طعم خاکی آن ملایم‌تر است. پختن زیاد ممکن است سطح ویتامین C را کاهش دهد، اما مواد معدنی و نیترات‌های مفید آن حفظ می‌شوند.

  ۱۴۰۴/۰۵/۱۳     0    10.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
شش روش برای مصرف چغندر به‌طور مؤثر

به گزارش سهندخبر به نقل از پایگاه خبری انتخاب، چغندر خام، حداکثر مقدار ویتامین C، فولات و آنتی‌اکسیدان‌ها (بتالائین‌ها) را حفظ می‌کند. مناسب برای تهیه سالاد یا آب‌میوه. چغندر پخته یا بخارپز، راحت‌تر هضم می‌شود و طعم خاکی آن ملایم‌تر است. پختن زیاد ممکن است سطح ویتامین C را کاهش دهد، اما مواد معدنی و نیترات‌های مفید آن حفظ می‌شوند.

شناسه خبر: 40518438
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر