طرز تهیه ساندویچ خامهای ژاپنی؛ ساندو
ساندویچ خامهای با نان تست یا ساندو نوعی شیرینی خوشمزه و لطیف ژاپنی است که با نان تست، میوه و خامه تهیه میشود.

یا ورود با ایمیل
به لیست مشترکین ما بپیوندید تا آخرین اخبار، به روز رسانی ها و پیشنهادات ویژه را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید
۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۴۰۳/۱۰/۰۴ 14720
۱۴۰۳/۰۹/۱۵ ۱۴۰۳/۰۹/۱۵ 17278
۱۴۰۳/۰۵/۰۲ ۱۴۰۳/۰۵/۰۲ 101630
۱۴۰۳/۰۵/۰۲ ۱۴۰۳/۰۵/۰۲ 100331
۱۴۰۳/۰۵/۰۲ ۱۴۰۳/۰۵/۰۲ 104508
همه نتایج نظرسنجی: 39
عالی