افزایش دما، سوسک سرخرطومی حنایی را به جان کشاورزی یزد انداخت

یزد- ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: سوسک سرخرطومی حنایی خرما یکی از چهار عامل تهدید کننده امنیت غذایی بوده و با بالا رفتن دما میزان خسارت وارده از این آفت افزایش می یابد.

  ۱۴۰۳/۰۴/۳۱     0    112.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
افزایش دما، سوسک سرخرطومی حنایی را به جان کشاورزی یزد انداخت

یزد- ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: سوسک سرخرطومی حنایی خرما یکی از چهار عامل تهدید کننده امنیت غذایی بوده و با بالا رفتن دما میزان خسارت وارده از این آفت افزایش می یابد.

شناسه خبر: 51750711