غذاهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند

یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهای‌فوق‌فرآوری‌شده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع دو شوند.

  ۱۴۰۴/۰۲/۱۸     0    30.8k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
غذاهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند

یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهای‌فوق‌فرآوری‌شده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع دو شوند.

شناسه خبر: 66716715