طرز تهیه آبگوشت سنتی و قهوه خانه‌ای اصیل دو پیازه

شاید، چون آبگوشت از قدیم الایام به عنوان وعده ناهار سرو می‌شد الان برای خوردنش در چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها یا دیزی‌سرا‌ها فقط باید سر ظهر بروید، نه قبل و نه بعد از آن. امروز قصد داریم آموزش این غذای کهن و اصیل ایرانی را به شما بدهیم تا در خانه و در هر وعده‌ای که تمایل دارید آن را میل کنید.  

  ۱۴۰۴/۰۱/۲۳     0    7.1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرز تهیه آبگوشت سنتی و قهوه خانه‌ای اصیل دو پیازه

شاید، چون آبگوشت از قدیم الایام به عنوان وعده ناهار سرو می‌شد الان برای خوردنش در چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها یا دیزی‌سرا‌ها فقط باید سر ظهر بروید، نه قبل و نه بعد از آن. امروز قصد داریم آموزش این غذای کهن و اصیل ایرانی را به شما بدهیم تا در خانه و در هر وعده‌ای که تمایل دارید آن را میل کنید.  

شناسه خبر: 92119618
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر