ترکیبات موجود در چای و کاکائو به بهبود فشار خون کمک می‌کند

تحقیقات جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-3-ال‌» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش فشار خون و سلامت سیستم گردش خون کمک کنند.

  ۱۴۰۴/۰۲/۲۴     0    96.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
ترکیبات موجود در چای و کاکائو به بهبود فشار خون کمک می‌کند

تحقیقات جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-3-ال‌» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش فشار خون و سلامت سیستم گردش خون کمک کنند.

شناسه خبر: 80633045