کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون با مصرف قهوه

۲۵ درصد از مصرف‌کنندگان قهوه در مقایسه با کسانی که اصلا قهوه نمی‌نوشند، ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به پارکینسون قرار داشته‌اند.

  ۱۴۰۳/۰۳/۱۰     0    177.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون با مصرف قهوه

۲۵ درصد از مصرف‌کنندگان قهوه در مقایسه با کسانی که اصلا قهوه نمی‌نوشند، ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به پارکینسون قرار داشته‌اند.

شناسه خبر: 34188011