کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون با مصرف قهوه
۲۵ درصد از مصرفکنندگان قهوه در مقایسه با کسانی که اصلا قهوه نمینوشند، ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به پارکینسون قرار داشتهاند.

یا ورود با ایمیل
به لیست مشترکین ما بپیوندید تا آخرین اخبار، به روز رسانی ها و پیشنهادات ویژه را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید
۱۴۰۲/۰۳/۲۵ ۱۴۰۲/۰۳/۲۵ 505202
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 500069
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 504126
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498194
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498969
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 501344
همه نتایج نظرسنجی: 40
عالی