آیا دود روغن آشپزی خطرناک است؟/خانمها بخوانند
گروهی از اساتید دانشگاه IPB در اندونزی با انجام یک مطالعه فراگیر در مورد روغنهای مخصوص آشپزی، به نتایج قابل توجهی دست یافتند. نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش میدهد. این نتیجه از یک فراتحلیل شامل ۲۳ مطالعه علمی بهدست آمده است که توسط دکتر دسدیانی، متخصص سلامت تنفسی از دانشگاه IPB اندونزی ارائه شد.

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،
گروهی از اساتید دانشگاه IPB در اندونزی با انجام یک مطالعه فراگیر در مورد روغنهای مخصوص آشپزی، به نتایج قابل توجهی دست یافتند.
نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش میدهد.
این نتیجه از یک فراتحلیل شامل ۲۳ مطالعه علمی بهدست آمده است که توسط دکتر دسدیانی، متخصص سلامت تنفسی از دانشگاه IPB اندونزی ارائه شد.