استفاده از ترکیبات گوگردی در تولید قند و نبات

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا برای دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه‌دارنده) و رنگ‌زدایی استفاده می‌شود.

  ۱۴۰۳/۰۶/۲۴     0    46.9k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
استفاده از ترکیبات گوگردی در تولید قند و نبات

به گزارش سهندخبر به نقل از ، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا برای دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه‌دارنده) و رنگ‌زدایی استفاده می‌شود.

شناسه خبر: 22142767
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر