ترویج نان کامل در دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بهبود کیفیت نان و ترویج آرد و نان کامل را از اولویت‌های بازه زمانی 1404 تا 1408 دانست.

  ۱۴۰۳/۰۷/۲۲     0    28.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
ترویج نان کامل در دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

به گزارش سهندخبر به نقل از ، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بهبود کیفیت نان و ترویج آرد و نان کامل را از اولویت‌های بازه زمانی 1404 تا 1408 دانست.

شناسه خبر: 21930962
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر