تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند.

  ۱۴۰۴/۰۲/۲۳     0    76.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
تولید 112 محصول غذایی بدون گلوتن در کشور تاکنون

به گزارش سهندخبر به نقل از ، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیماران سلیاکی تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند، گفت: تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند.

شناسه خبر: 69162710
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر