علوم پزشکی همدان: کرم موجود در کباب کوبیده سلف دانشگاه، پس از پخت و در مرحله نگهداری ایجاد شده/ غذای مورد نظر چندین ساعت در فضای بیرون نگهداری شده، این موضوع احتمال آلودگی سطحی را افزایش می‌دهد

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: طبق اظهارات دانشجو، غذای مورد نظر ساعت ۱۲ ظهر در قابلمه گذاشته و به خوابگاه منتقل شده بود. بنابراین، در فاصله زمانی تا ساعت ۲۱ احتمال بروز آلودگی در مرحله نگهداری وجود داشته است.

  ۱۴۰۴/۰۶/۲۶     0    4.1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
علوم پزشکی همدان: کرم موجود در کباب کوبیده سلف دانشگاه، پس از پخت و در مرحله نگهداری ایجاد شده/ غذای مورد نظر چندین ساعت در فضای بیرون نگهداری شده، این موضوع احتمال آلودگی سطحی را افزایش می‌دهد

به گزارش سهندخبر به نقل از پایگاه خبری انتخاب، معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: طبق اظهارات دانشجو، غذای مورد نظر ساعت ۱۲ ظهر در قابلمه گذاشته و به خوابگاه منتقل شده بود. بنابراین، در فاصله زمانی تا ساعت ۲۱ احتمال بروز آلودگی در مرحله نگهداری وجود داشته است.

شناسه خبر: 92562510
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر