مغز دانه ها چه فوایدی برای سلامت دارند؟
مغزهای آجیلی سرشار از مواد مغذی برای سلامتی هستند و مصرف روزانه آن به مقدار کم توصیه میشود. آجیل و مغزها، گنجینهای از فواید برای سلامتی هستند و مصرف منظم آن میتواند به ارتقاء سلامت جسمی و روحی در جنبههای مختلف مانند «سلامت قلب»، «کنترل وزن»، «سلامت مغز»، «دیابت»، «پیشگیری از سرطان»، «تقویت سیستم ایمنی»، «بهبود خلقخو» و «سلامت پوست و مو» کمک کند. مصرف آجیل به کاهش کلسترول کمک میکند. آجیل و مغزها سرشار از چربیهای غیراشباع هستند که میتوانند به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب(HDL) کمک کنند. این امر به نوبه خود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. همچنین برخی از آجیلها مانند پسته، بادام و گردو حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم هستند. منیزیم به شلشدن رگهای خونی کمک میکند و در نتیجه به تنظیم فشار خون یاری میرساند.

به گزارش سهندخبر به نقل از ،
مغزهای آجیلی سرشار از مواد مغذی برای سلامتی هستند و مصرف روزانه آن به مقدار کم توصیه میشود.
آجیل و مغزها، گنجینهای از فواید برای سلامتی هستند و مصرف منظم آن میتواند به ارتقاء سلامت جسمی و روحی در جنبههای مختلف مانند «سلامت قلب»، «کنترل وزن»، «سلامت مغز»، «دیابت»، «پیشگیری از سرطان»، «تقویت سیستم ایمنی»، «بهبود خلقخو» و «سلامت پوست و مو» کمک کند.
مصرف آجیل به کاهش کلسترول کمک میکند. آجیل و مغزها سرشار از چربیهای غیراشباع هستند که میتوانند به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب(HDL) کمک کنند. این امر به نوبه خود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. همچنین برخی از آجیلها مانند پسته، بادام و گردو حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم هستند. منیزیم به شلشدن رگهای خونی کمک میکند و در نتیجه به تنظیم فشار خون یاری میرساند.