موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به مضرات گوشت های حیوانی متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیر حیوانی شدند.

  ۱۴۰۳/۰۵/۰۴     0    103.8k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته

به گزارش سهندخبر به نقل از ،

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به مضرات گوشت های حیوانی متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیر حیوانی شدند.

شناسه خبر: 31204930
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر