نانوحباب در خدمت امنیت غذایی پایدار

تهران- ایرنا- فناوری نانوحباب به‌عنوان یک راهکار نوین و راهبردی می‌تواند معادلات امنیت غذایی در ایران را دگرگون کند؛ از افزایش بهره‌وری کشاورزی و آبزی‌پروری گرفته تا ارتقای کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی.

  ۱۴۰۴/۰۶/۱۵     0    19.5k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
نانوحباب در خدمت امنیت غذایی پایدار

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- فناوری نانوحباب به‌عنوان یک راهکار نوین و راهبردی می‌تواند معادلات امنیت غذایی در ایران را دگرگون کند؛ از افزایش بهره‌وری کشاورزی و آبزی‌پروری گرفته تا ارتقای کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی.

شناسه خبر: 75766270
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر