چرا مردم ایران همچنان از "نان کامل و سالم" محروم هستند؟

متاسفانه در حال حاضر، کارخانه‌های آرد بمنظور کاهش هزینه‌ها و افزایش سود، چندین برابر حد مجاز، سبوس‌گیری از آردها انجام می‌دهند؛ این موضوع نه تنها به کیفیت نان آسیب می‌زند بلکه می‌تواند به بروز بیماری‌ها مختلف در مصرف‌کنندگان نان‌های سفید منجر شود.

  ۱۴۰۳/۰۶/۲۶     0    37.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چرا مردم ایران همچنان از "نان کامل و سالم" محروم هستند؟

به گزارش سهندخبر به نقل از ، متاسفانه در حال حاضر، کارخانه‌های آرد بمنظور کاهش هزینه‌ها و افزایش سود، چندین برابر حد مجاز، سبوس‌گیری از آردها انجام می‌دهند؛ این موضوع نه تنها به کیفیت نان آسیب می‌زند بلکه می‌تواند به بروز بیماری‌ها مختلف در مصرف‌کنندگان نان‌های سفید منجر شود.

شناسه خبر: 86780564
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر