کنجد روی نان‌های سنتی مفید است؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، اگر کنجد قبل استفاده به درستی نگهداری نشده باشد ممکن است آلوده به سم قارچی باشد که حرارت تنور هم آن را از بین نمی‌برد. البته در نان‌های صنعتی یا بیکری شاپ‌های مدرن معمولاً کنجد در شرایط استاندارد نگهداری و ریسک خطر کمتر است.

  ۱۴۰۴/۰۷/۲۶     0    6.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
کنجد روی نان‌های سنتی مفید است؟

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرآنلاین، به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، اگر کنجد قبل استفاده به درستی نگهداری نشده باشد ممکن است آلوده به سم قارچی باشد که حرارت تنور هم آن را از بین نمی‌برد. البته در نان‌های صنعتی یا بیکری شاپ‌های مدرن معمولاً کنجد در شرایط استاندارد نگهداری و ریسک خطر کمتر است.

شناسه خبر: 34534380
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر