کیوسکی مرغ؛ غذای اروپای شرقی اما محبوب در سراسر دنیا

مرغ کیویسکی یا کیوسکی، روش تهیه منحصر به فردی برای سوخاری کردن مرغ است که در آن گوشت مرغ مزه دار شده را دور ترکیب کره و سبزی می‌پیچند و سپس در آرد سوخاری گردانده و سرخ می‌کنند.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۸     0    2.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
کیوسکی مرغ؛ غذای اروپای شرقی اما محبوب در سراسر دنیا

به گزارش سهندخبر به نقل از همشهری آنلاین، مرغ کیویسکی یا کیوسکی، روش تهیه منحصر به فردی برای سوخاری کردن مرغ است که در آن گوشت مرغ مزه دار شده را دور ترکیب کره و سبزی می‌پیچند و سپس در آرد سوخاری گردانده و سرخ می‌کنند.

شناسه خبر: 75769396
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر