۵ ماده غذایی که شما را از زانو درد در امان نگه می‌دارد

ژلاتین حیوانی که با غذا مصرف می‌شود با افزایش سنتز بافت‌های کلاژن در بدن ما غضروف و بافت‌های هم بند را تقویت می‌کند. از این نظر، افزودن مقدار زیادی ژله، ژلاتین و ویتامین C به غذاهایمان می‌تواند نقش مفیدی در حفظ و ترمیم غضروف و ترمیم بافت داشته باشد.

  ۱۴۰۳/۰۴/۱۴     0    131.6k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
۵ ماده غذایی که شما را از زانو درد در امان نگه می‌دارد

به گزارش سهندخبر به نقل از ، ژلاتین حیوانی که با غذا مصرف می‌شود با افزایش سنتز بافت‌های کلاژن در بدن ما غضروف و بافت‌های هم بند را تقویت می‌کند. از این نظر، افزودن مقدار زیادی ژله، ژلاتین و ویتامین C به غذاهایمان می‌تواند نقش مفیدی در حفظ و ترمیم غضروف و ترمیم بافت داشته باشد.

شناسه خبر: 41476607
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر