35 درصد گوشت قرمز اردبیل را عشایر شاهسون تولید می‌کنند

مدیرکل‌ امور عشایری استان اردبیل گفت: عشایر شاهسون استان اردبیل 35 درصد گوشت قرمز استان را تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

  ۱۴۰۴/۰۶/۲۵     0    16.8k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
35 درصد گوشت قرمز اردبیل را عشایر شاهسون تولید می‌کنند

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، مدیرکل‌ امور عشایری استان اردبیل گفت: عشایر شاهسون استان اردبیل 35 درصد گوشت قرمز استان را تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

شناسه خبر: 14548028
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر