آمار مواد غذایی تراریخته در کشور ؛ از برنج و روغن تا غلات | میزان ماندگاری DNA تراریخته در بدن انسان

یک مسئول در سازمان غذا و دارو نیز، با اشاره به مشکلات اقلیمی و نیاز به آفت‌کش‌ها، جایگزینی این ترکیبات شیمیایی با محصولات تراریخته را یک ضرورت دانست، اما بر ضرورت شناسنامه‌دار شدن مزارع قبل از اجرای چنین سیاست‌هایی تأکید کرد.

  ۱۴۰۴/۰۵/۲۰     0    5.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
آمار مواد غذایی تراریخته در کشور ؛ از برنج و روغن تا غلات | میزان ماندگاری DNA تراریخته در بدن انسان

به گزارش سهندخبر به نقل از همشهری آنلاین، یک مسئول در سازمان غذا و دارو نیز، با اشاره به مشکلات اقلیمی و نیاز به آفت‌کش‌ها، جایگزینی این ترکیبات شیمیایی با محصولات تراریخته را یک ضرورت دانست، اما بر ضرورت شناسنامه‌دار شدن مزارع قبل از اجرای چنین سیاست‌هایی تأکید کرد.

شناسه خبر: 60120743
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر