ابتلای سالانه 600 میلیون نفر در جهان به بیماری‌ها در پی مصرف غذای آلوده

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان این که سالانه 600 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن مبتلا می‌شوند، گفت: نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می‌تواند از بروز بیماری جلوگیری کند.

  ۱۴۰۴/۰۵/۱۴     0    8.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
ابتلای سالانه 600 میلیون نفر در جهان به بیماری‌ها در پی مصرف غذای آلوده

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان این که سالانه 600 میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن مبتلا می‌شوند، گفت: نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می‌تواند از بروز بیماری جلوگیری کند.

شناسه خبر: 70568709
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر