ارتباط کابوس های شبانه با عادات غذایی بد
مطالعهای جدید به سرپرستی پروفسور «توره نیلسن» از دانشگاه مونترال با بررسی بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در کانادا، نشان میدهد که عواملی چون عادات غذایی، حساسیتهای فردی به برخی مواد خوراکی و زمان خوردن غذا میتوانند در کیفیت خواب شبانه و حتی کابوس دیدن نقش داشته باشند. در این مطالعه که اخیرا در مجله «مرزهای روانشناسی» (Frontiers in Psychology) منتشر شد، حدود ۲۵ درصد از شرکتکنندگان گفتند که خوردن برخی غذاها پیش از خواب باعث بدتر شدن کیفیت خواب آنها میشود. کمی بیش از ۲۰ درصد هم ادعا کردند که برخی غذاها خواب آنها را بهبود میبخشد. از میان افرادی که گزارش دادند پس از خوردن برخی غذاها بیشتر کابوس میبینند، ۳۱ درصد علت کابوس دیدن را مصرف دسرها و خوراکیهای شیرین میدانستند، ۲۲ درصد لبنیات مانند پنیر، ۱۶ درصد گوشت و ۱۳ درصد غذاهای تند را عامل میدانستند.
 
                                به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،
مطالعهای جدید به سرپرستی پروفسور «توره نیلسن» از دانشگاه مونترال با بررسی بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در کانادا، نشان میدهد که عواملی چون عادات غذایی، حساسیتهای فردی به برخی مواد خوراکی و زمان خوردن غذا میتوانند در کیفیت خواب شبانه و حتی کابوس دیدن نقش داشته باشند.
در این مطالعه که اخیرا در مجله «مرزهای روانشناسی» (Frontiers in Psychology) منتشر شد، حدود ۲۵ درصد از شرکتکنندگان گفتند که خوردن برخی غذاها پیش از خواب باعث بدتر شدن کیفیت خواب آنها میشود. کمی بیش از ۲۰ درصد هم ادعا کردند که برخی غذاها خواب آنها را بهبود میبخشد.
از میان افرادی که گزارش دادند پس از خوردن برخی غذاها بیشتر کابوس میبینند، ۳۱ درصد علت کابوس دیدن را مصرف دسرها و خوراکیهای شیرین میدانستند، ۲۲ درصد لبنیات مانند پنیر، ۱۶ درصد گوشت و ۱۳ درصد غذاهای تند را عامل میدانستند.
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
                                                                                                                                             
                                                                                                                                             
                                                                                                                                            

 
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            