باکتری هایی که برنج را پربارتر می کنند

پژوهشگران راه های نوینی را در عرضه اولید محصولات کشاورزی بررسی می کنند که هم محصول بیشتری به دست آید و هم آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند.

  ۱۴۰۴/۰۴/۳۰     0    8.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
باکتری هایی که برنج را پربارتر می کنند

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفارسی،

پژوهشگران راه های نوینی را در عرضه اولید محصولات کشاورزی بررسی می کنند که هم محصول بیشتری به دست آید و هم آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند.

شناسه خبر: 47436525
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر