بررسی چگونگی کاربرد گسترش کیفیت عملکرد در صنعت غذایی

تهران- ایرنا- پژوهشگران گروه مدیریت سیستم و بهره‌وری دانشگاه تربیت مدرس در تحقیقی به بررسی چگونگی کاربرد گسترش کیفیت عملکرد در صنعت غذایی پرداختند.

  ۱۴۰۴/۰۵/۰۷     0    9.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
بررسی چگونگی کاربرد گسترش کیفیت عملکرد در صنعت غذایی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- پژوهشگران گروه مدیریت سیستم و بهره‌وری دانشگاه تربیت مدرس در تحقیقی به بررسی چگونگی کاربرد گسترش کیفیت عملکرد در صنعت غذایی پرداختند.

شناسه خبر: 80341767
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر