به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی

تهران- ایرنا- یکی از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور به کمک فناوری نانو حباب در گلخانه توت‌فرنگی، موفق به افزایش کَمّی محصولی، بهبود کیفی، حذف قارچ‌کش و کاهش مصرف مواد شیمیایی و ارتقای سلامت ریشه گیاه شده است. 

  ۱۴۰۴/۰۴/۲۸     0    17.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- یکی از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور به کمک فناوری نانو حباب در گلخانه توت‌فرنگی، موفق به افزایش کَمّی محصولی، بهبود کیفی، حذف قارچ‌کش و کاهش مصرف مواد شیمیایی و ارتقای سلامت ریشه گیاه شده است. 

شناسه خبر: 85675236
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر