«تغییر رنگ» نشانه فساد گوشت یا مرغ است؟

میوگلوبین، یک پروتئین، مسئول اکثر رنگ قرمز است. میوگلوبین در خون گردش نمی‌کند، اما در سلول‌های بافت ثابت می‌شود و به رنگ ارغوانی است. هنگامی که با اکسیژن مخلوط می‌شود، تبدیل به اکسی میوگلوبین می‌شود و رنگ قرمز روشن تولید می‌کند.

  ۱۴۰۳/۰۳/۲۸     0    152.6k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
«تغییر رنگ» نشانه فساد گوشت یا مرغ است؟

به گزارش سهندخبر به نقل از ، میوگلوبین، یک پروتئین، مسئول اکثر رنگ قرمز است. میوگلوبین در خون گردش نمی‌کند، اما در سلول‌های بافت ثابت می‌شود و به رنگ ارغوانی است. هنگامی که با اکسیژن مخلوط می‌شود، تبدیل به اکسی میوگلوبین می‌شود و رنگ قرمز روشن تولید می‌کند.

شناسه خبر: 43284884
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر