خوردن پنیر در وعده صبحانه؛ مفید یا مضر؟

برخی منابع ادعا می‌کنند خوردن پنیر در وعده صبحانه نه ‌تنها فایده‌ای ندارد، بلکه باعث کاهش انرژی، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌شود و بهتر است در وعده شام صرف شود. بسیاری از کانال‌های تلگرامی و صفحه‌های اینستاگرامی ادعا می‌کنند که خوردن پنیر در وعده صبحانه نه ‌تنها فایده‌ای ندارد، بلکه باعث کاهش انرژی، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌شود. حتی بعضی از آنها توصیه می‌کنند بهترین زمان مصرف پنیر شب‌ها و در وعده شام است و آن هم به شرطی که با گردو، زیره، سیاه‌دانه و ... خورده شود. اما آیا چنین توصیه‌هایی پشتوانه علمی دارند یا بیشتر شایعاتی هستند که در فضای مجازی دست به دست می‌شوند؟ اما متخصصان تغذیه نظر دیگری دارند. به گفته آنها، پنیر یکی از مواد غذایی پرمصرف و ارزشمند در وعده صبحانه است که نه‌ تنها باعث کاهش تمرکز نمی‌شود، بلکه با داشتن پروتئین و کلسیم بالا می‌تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد ذهنی و ایجاد احساس سیری داشته باشد. زهرا امیراولاد، کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در این باره به همشهری‌آنلاین می‌گوید: «پروتئین موجود در پنیر برخلاف ادعای رایج، به کندی هضم می‌شود و درنتیجه قند خون را در سطح متعادل نگه می‌دارد. این ویژگی به تمرکز و کارآیی بیشتر در ساعات ابتدایی روز کمک می‌کند. در بسیاری از کشورها - از اروپا گرفته تا خاورمیانه - نان و پنیر یکی از پایه‌های اصلی صبحانه است و تا امروز هیچ مطالعه معتبر علمی نشان نداده که مصرف آن در صبح موجب افت توان ذهنی یا یادگیری شود.»

  ۱۴۰۴/۰۶/۰۵     0    15.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
خوردن پنیر در وعده صبحانه؛ مفید یا مضر؟

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،

برخی منابع ادعا می‌کنند خوردن پنیر در وعده صبحانه نه ‌تنها فایده‌ای ندارد، بلکه باعث کاهش انرژی، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌شود و بهتر است در وعده شام صرف شود.

بسیاری از کانال‌های تلگرامی و صفحه‌های اینستاگرامی ادعا می‌کنند که خوردن پنیر در وعده صبحانه نه ‌تنها فایده‌ای ندارد، بلکه باعث کاهش انرژی، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌شود. حتی بعضی از آنها توصیه می‌کنند بهترین زمان مصرف پنیر شب‌ها و در وعده شام است و آن هم به شرطی که با گردو، زیره، سیاه‌دانه و ... خورده شود. اما آیا چنین توصیه‌هایی پشتوانه علمی دارند یا بیشتر شایعاتی هستند که در فضای مجازی دست به دست می‌شوند؟

اما متخصصان تغذیه نظر دیگری دارند. به گفته آنها، پنیر یکی از مواد غذایی پرمصرف و ارزشمند در وعده صبحانه است که نه‌ تنها باعث کاهش تمرکز نمی‌شود، بلکه با داشتن پروتئین و کلسیم بالا می‌تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد ذهنی و ایجاد احساس سیری داشته باشد. زهرا امیراولاد، کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در این باره به همشهری‌آنلاین می‌گوید: «پروتئین موجود در پنیر برخلاف ادعای رایج، به کندی هضم می‌شود و درنتیجه قند خون را در سطح متعادل نگه می‌دارد. این ویژگی به تمرکز و کارآیی بیشتر در ساعات ابتدایی روز کمک می‌کند. در بسیاری از کشورها - از اروپا گرفته تا خاورمیانه - نان و پنیر یکی از پایه‌های اصلی صبحانه است و تا امروز هیچ مطالعه معتبر علمی نشان نداده که مصرف آن در صبح موجب افت توان ذهنی یا یادگیری شود.»

شناسه خبر: 37256867
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر