خورش مراکشی؛ غذای تند و رنگ و وارنگ اما خوشمزه و مقوی

خورش مراکشی نوعی غذای خومشزه و متفاوت است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با نخود و... تهیه می‌شود.

  ۱۴۰۴/۰۵/۱۱     0    17.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
خورش مراکشی؛ غذای تند و رنگ و وارنگ اما خوشمزه و مقوی

به گزارش سهندخبر به نقل از همشهری آنلاین، خورش مراکشی نوعی غذای خومشزه و متفاوت است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با نخود و... تهیه می‌شود.

شناسه خبر: 66467628
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر