دود روغن آشپزی خطرناک است؟

نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغن‌های پخت‌ و ‌پز به‌ویژه هنگام تفت‌دادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، به‌طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش می‌دهد.

  ۱۴۰۴/۰۴/۲۲     0    19.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
دود روغن آشپزی خطرناک است؟

به گزارش سهندخبر به نقل از همشهری آنلاین، نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغن‌های پخت‌ و ‌پز به‌ویژه هنگام تفت‌دادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، به‌طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش می‌دهد.

شناسه خبر: 74300015
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر