زخم گرسنگی بر صورت کودکان ایرانی
فقط 1/7 درصد از خانوارها، مصرف روزانه پروتئین دارند، 26/9 درصد هیچ پروتئینی مصرف نمیکنند و از خانوارهای دارای شغل موقت، بیش از ۹۳ درصد کمتر از هفتهای یک بار پروتئین مصرف میکنند یا اصلا مصرف نمیکنند. خبرهای خوبی از سرانه مصرف گوشت، مرغ، لبنیات، میوه و فیبر به گوش نمیرسد؛ بررسی دادههای آماری وزارت بهداشت، مرکز دادههای باز ایران، مرکز پژوهشهای مجلس، اداره امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و همچنین رصد میدانی مناطق مختلف کشور از سوی دیگر، در پژوهشی که به کوشش جمعی از داوطلبان یکی از نهادهای مدنی انجام شده و نتایج آن در اختیار «شرق» قرار گرفته، مهر تأییدی بر این وضعیت است. بحران تغذیه، در تقاطع با اقتصاد، بیکاری و اعتیاد خانوارهای فرودست جامعه سبب شده سفرههای آنها روزبهروز کوچکتر شود. پیوند ساختاری فقر غذایی با آسیبهای اجتماعی و در مقابل، فقدان حمایت اجتماعی سبب شده مواد غذایی اولیه به کالایی لوکس تبدل شود و در این وضعیت کودکان بیش از هر گروه دیگری آسیب میبینند. سفرههایی بدون پروتئین

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،
فقط 1/7 درصد از خانوارها، مصرف روزانه پروتئین دارند، 26/9 درصد هیچ پروتئینی مصرف نمیکنند و از خانوارهای دارای شغل موقت، بیش از ۹۳ درصد کمتر از هفتهای یک بار پروتئین مصرف میکنند یا اصلا مصرف نمیکنند.
خبرهای خوبی از سرانه مصرف گوشت، مرغ، لبنیات، میوه و فیبر به گوش نمیرسد؛ بررسی دادههای آماری وزارت بهداشت، مرکز دادههای باز ایران، مرکز پژوهشهای مجلس، اداره امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و همچنین رصد میدانی مناطق مختلف کشور از سوی دیگر، در پژوهشی که به کوشش جمعی از داوطلبان یکی از نهادهای مدنی انجام شده و نتایج آن در اختیار «شرق» قرار گرفته، مهر تأییدی بر این وضعیت است. بحران تغذیه، در تقاطع با اقتصاد، بیکاری و اعتیاد خانوارهای فرودست جامعه سبب شده سفرههای آنها روزبهروز کوچکتر شود. پیوند ساختاری فقر غذایی با آسیبهای اجتماعی و در مقابل، فقدان حمایت اجتماعی سبب شده مواد غذایی اولیه به کالایی لوکس تبدل شود و در این وضعیت کودکان بیش از هر گروه دیگری آسیب میبینند.
سفرههایی بدون پروتئین