طرز تهیه باستیرما پلو ؛ غذای اصیل اردبیل و آستارا

باستیرما پلو یک غذای اصیل از اردبیل و آستاراست که به معنای فشرده کردن است و مثل ته‌انداز مرغ است، فقط گوشت را به صورت فشرده بین پلو قرار می‌دهند. این غذای آذری‌ها قابلیت دلربایی زیادی دارد که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم.

  ۱۴۰۴/۰۵/۰۸     0    7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرز تهیه باستیرما پلو ؛ غذای اصیل اردبیل و آستارا

به گزارش سهندخبر به نقل از همشهری آنلاین، باستیرما پلو یک غذای اصیل از اردبیل و آستاراست که به معنای فشرده کردن است و مثل ته‌انداز مرغ است، فقط گوشت را به صورت فشرده بین پلو قرار می‌دهند. این غذای آذری‌ها قابلیت دلربایی زیادی دارد که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم.

شناسه خبر: 60711418
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر