طرز تهیه شامی پوک گیلانی

شامی پوک یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای استان گیلان است. گیلانی‌ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل می‌کنند.

  ۱۴۰۳/۰۴/۰۶     0    143.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرز تهیه شامی پوک گیلانی

شامی پوک یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای استان گیلان است. گیلانی‌ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل می‌کنند.

شناسه خبر: 97859028