طرز تهیه "شامی پوک" گیلانی در 4 مرحله

شامی پوک یکی از خوشمزه ترین غذاهای استان گیلان برای ناهار، شام و افطار نونی و مراسم مختلف مثل نذری محرم است. گیلانی ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل می کنند.

  ۱۴۰۳/۰۴/۰۳     0    146.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرز تهیه "شامی پوک" گیلانی در 4 مرحله

به گزارش سهندخبر به نقل از ،

شامی پوک یکی از خوشمزه ترین غذاهای استان گیلان برای ناهار، شام و افطار نونی و مراسم مختلف مثل نذری محرم است. گیلانی ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل می کنند.

شناسه خبر: 29819088
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر