ظرفیت پرورش مرغ گوشتی در چابهار به ۱۹۶ هزار قطعه رسید

چابهار- ایرنا- فرماندار ویژه چابهار گفت: با افتتاح ۲ واحد مرغداری در بخش پیرسهراب این شهرستان به مناسبت هفته دولت، ظرفیت پرورش مرغ گوشتی از ۱۳۶ به ۱۹۶ هزار قطعه در هر دوره افزایش یافت.

  ۱۴۰۴/۰۶/۰۸     0    11.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
ظرفیت پرورش مرغ گوشتی در چابهار به ۱۹۶ هزار قطعه رسید

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، چابهار- ایرنا- فرماندار ویژه چابهار گفت: با افتتاح ۲ واحد مرغداری در بخش پیرسهراب این شهرستان به مناسبت هفته دولت، ظرفیت پرورش مرغ گوشتی از ۱۳۶ به ۱۹۶ هزار قطعه در هر دوره افزایش یافت.

شناسه خبر: 97763556
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر