غنی‌سازی نان با نوعی قارچ موجود در خاک

تهران- ایرنا- دانشمندان کشف کردند که یک قارچ رایج در خاک به نام رایزوفاگوس ایررگولاریس (Rhizophagus irregularis) می‌تواند بدون نیاز به افزودنی‌های شیمیایی یا مهندسی ژنتیک، به طور طبیعی ارزش غذایی گندم نان را افزایش دهد.

  ۱۴۰۴/۰۵/۰۹     0    1.9k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
غنی‌سازی نان با نوعی قارچ موجود در خاک

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- دانشمندان کشف کردند که یک قارچ رایج در خاک به نام رایزوفاگوس ایررگولاریس (Rhizophagus irregularis) می‌تواند بدون نیاز به افزودنی‌های شیمیایی یا مهندسی ژنتیک، به طور طبیعی ارزش غذایی گندم نان را افزایش دهد.

شناسه خبر: 34527966
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر