لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماری های خطرناک مشترک انسان و حیوان

به اذعان کارشناسان، مصرف لبنیات غیرپاستوریزه می‌تواند به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال بیماری‌های خطرناک از دام به انسان شناخته شود.  دکتر علی نظری عالم عضو هیأت علمی گروه میکروب‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به وجود بیش از ۱۷۰۰ عامل بیماری‌زا در جهان، گفت: تقریبا نیمی از این عوامل می‌توانند از حیوانات به انسان منتقل شوند و لبنیات غیرپاستوریزه یکی از رایج‌ترین مسیرهای این انتقال است. وی، تب مالت را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مشترک عنوان کرد که از طریق مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی خام یا سنتی به انسان منتقل می‌شود و هشدار داد: نگهداری از دام‌ها بدون رعایت اصول بهداشتی و مصرف لبنیات سنتی می‌تواند سلامت عمومی را به شدت تهدید کند.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۸     0    9.3k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماری های خطرناک مشترک انسان و حیوان

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،

به اذعان کارشناسان، مصرف لبنیات غیرپاستوریزه می‌تواند به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال بیماری‌های خطرناک از دام به انسان شناخته شود.

 دکتر علی نظری عالم عضو هیأت علمی گروه میکروب‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به وجود بیش از ۱۷۰۰ عامل بیماری‌زا در جهان، گفت: تقریبا نیمی از این عوامل می‌توانند از حیوانات به انسان منتقل شوند و لبنیات غیرپاستوریزه یکی از رایج‌ترین مسیرهای این انتقال است.

وی، تب مالت را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مشترک عنوان کرد که از طریق مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی خام یا سنتی به انسان منتقل می‌شود و هشدار داد: نگهداری از دام‌ها بدون رعایت اصول بهداشتی و مصرف لبنیات سنتی می‌تواند سلامت عمومی را به شدت تهدید کند.

شناسه خبر: 25554112
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر