مطالعه محققان نروژی: شیر پرچرب میتواند خطر بیماریهای قلبی را افزایش دهد
مطالعهای که پژوهشگران نروژی سالها مشغول کار روی آن بودهاند، بالاخره نشان داده است مصرف شیر پرچرب یا کمچرب چه تأثیری بر سلامت قلب دارد و کدامیک انتخاب ایمنتری است.

یا ورود با ایمیل
به لیست مشترکین ما بپیوندید تا آخرین اخبار، به روز رسانی ها و پیشنهادات ویژه را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید
۱۴۰۲/۰۳/۲۵ ۱۴۰۲/۰۳/۲۵ 505203
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 500069
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 504127
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498194
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 498969
۱۴۰۲/۰۳/۲۴ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴ 501344
همه نتایج نظرسنجی: 42
عالی