مطالعه محققان نروژی: شیر پرچرب می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را افزایش دهد

مطالعه‌ای که پژوهشگران نروژی سال‌ها مشغول کار روی آن بوده‌اند، بالاخره نشان داده است مصرف شیر پرچرب یا کم‌چرب چه تأثیری بر سلامت قلب دارد و کدام‌یک انتخاب ایمن‌تری است.

  ۱۴۰۴/۰۵/۲۰     0    6.8k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
مطالعه محققان نروژی: شیر پرچرب می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را افزایش دهد

به گزارش سهندخبر به نقل از پایگاه خبری انتخاب، مطالعه‌ای که پژوهشگران نروژی سال‌ها مشغول کار روی آن بوده‌اند، بالاخره نشان داده است مصرف شیر پرچرب یا کم‌چرب چه تأثیری بر سلامت قلب دارد و کدام‌یک انتخاب ایمن‌تری است.

شناسه خبر: 93410598
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر