مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد کلسترول «بد» با خوردن تخم‌مرغ افزایش نمی‌یابد

کلسترول موجود در تخم‌مرغ ظاهراً سطح کلسترول بد (LDL) را افزایش نمی‌دهد. چربی اشباع، بیشترین تأثیر را بر افزایش LDL دارد.  افرادی که رژیم غذایی کم‌چربی اشباع داشتند و روزانه دو عدد تخم‌مرغ مصرف کردند، در واقع کاهش LDL را تجربه کردند.

  ۱۴۰۴/۰۵/۰۱     0    5.7k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد کلسترول «بد» با خوردن تخم‌مرغ افزایش نمی‌یابد

به گزارش سهندخبر به نقل از پایگاه خبری انتخاب، کلسترول موجود در تخم‌مرغ ظاهراً سطح کلسترول بد (LDL) را افزایش نمی‌دهد. چربی اشباع، بیشترین تأثیر را بر افزایش LDL دارد.  افرادی که رژیم غذایی کم‌چربی اشباع داشتند و روزانه دو عدد تخم‌مرغ مصرف کردند، در واقع کاهش LDL را تجربه کردند.

شناسه خبر: 47598341
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر