معرفی غشاهای عامل‌دارشده برای بهبود نمک‌زدایی در سیستم‌های شیرین‌سازی 

تهران- ایرنا- گروهی از محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عامل‌دار کردن گرافن اکسید، غشاهایی را برای فرایند الکترودیالیز در سیستم‌های شیرین‌سازی ارائه کردند که عملکرد بالاتری نسبت به غشاهای تجاری دارد.

  ۱۴۰۳/۰۳/۲۰     0    163.5k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
معرفی غشاهای عامل‌دارشده برای بهبود نمک‌زدایی در سیستم‌های شیرین‌سازی 

تهران- ایرنا- گروهی از محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عامل‌دار کردن گرافن اکسید، غشاهایی را برای فرایند الکترودیالیز در سیستم‌های شیرین‌سازی ارائه کردند که عملکرد بالاتری نسبت به غشاهای تجاری دارد.

شناسه خبر: 47235029
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر