نگاهی به اسراف مواد غذایی در ترکیه

با وجود افزایش چشمگیر قیمت مواد غذایی در ترکیه، هنوز هم سالانه 23 میلیون تن غذا در این کشور هدر می‌رود.

  ۱۴۰۴/۰۵/۲۵     0    16k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
نگاهی به اسراف مواد غذایی در ترکیه

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، با وجود افزایش چشمگیر قیمت مواد غذایی در ترکیه، هنوز هم سالانه 23 میلیون تن غذا در این کشور هدر می‌رود.

شناسه خبر: 67585911
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر