هسته‌ای در کشاورزی ـ 16| افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی در زنجیره سرد، ? با ترکیب فناوری پرتودهی

ترکیب فناوری پرتودهی و بسته‌بندی هوشمند، ضمن کنترل آلودگی‌های میکروبی، قابلیت ذخیره‌سازی و ماندگاری محصولات کشاورزی را در زنجیره سرد به‌شدت افزایش می‌دهد.

  ۱۴۰۴/۰۵/۰۱     0    8.2k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
هسته‌ای در کشاورزی ـ 16| افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی در زنجیره سرد، ? با ترکیب فناوری پرتودهی

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، ترکیب فناوری پرتودهی و بسته‌بندی هوشمند، ضمن کنترل آلودگی‌های میکروبی، قابلیت ذخیره‌سازی و ماندگاری محصولات کشاورزی را در زنجیره سرد به‌شدت افزایش می‌دهد.

شناسه خبر: 22059798
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر