هسته‌ای در کشاورزی ـ 8| پاستوریزه‌سازی مواد غذایی با فناوری هسته‌ای

پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماری‌زا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آب‌میوه و تخم‌مرغ غیرفعال می‌سازد.

  ۱۴۰۴/۰۴/۱۵     0    3.1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
هسته‌ای در کشاورزی ـ 8| پاستوریزه‌سازی مواد غذایی با فناوری هسته‌ای

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماری‌زا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آب‌میوه و تخم‌مرغ غیرفعال می‌سازد.

شناسه خبر: 46012112
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر