هسته‌ای در کشاورزی ــ 32 | بهبود پروتئین گندم و جو، با فناوری هسته‌ای

بهبود کیفیت پروتئین در گندم و جو یکی از کاربردهای مهم پرتودهی و جهش‌زایی کنترل‌شده است.

  ۱۴۰۴/۰۶/۲۲     0    19.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
هسته‌ای در کشاورزی ــ 32 | بهبود پروتئین گندم و جو، با فناوری هسته‌ای

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، بهبود کیفیت پروتئین در گندم و جو یکی از کاربردهای مهم پرتودهی و جهش‌زایی کنترل‌شده است.

شناسه خبر: 31725099
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر