پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟ (فیلم)
پنیر پارمزان (Parmesan) یک نوع پنیر سخت و سفت ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر با طعمی قوی، نمکی و کمی تند شناخته می شود و معمولاً به صورت رنده شده در غذا هایی مثل پاستا، سالاد و سوپ استفاده می شود ...
به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفارسی،
پنیر پارمزان (Parmesan) یک نوع پنیر سخت و سفت ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر با طعمی قوی، نمکی و کمی تند شناخته می شود و معمولاً به صورت رنده شده در غذا هایی مثل پاستا، سالاد و سوپ استفاده می شود ...