پژوهش محقق ایرانی هاروارد: سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند ریسک دیابت را ۲۰ درصد افزایش دهد

سیب‌زمینی سومین محصول غذایی پرمصرف در جهان است، بااین‌حال ارتباط آن با دیابت نوع ۲ همیشه موضوعی بحث‌برانگیز و متناقض بوده است. اکنون محققان در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد به سرپرستی «دکتر سید محمد موسوی» به این ابهامات پاسخ داده‌اند. این تیم با تحلیل داده‌های مربوط به رژیم غذایی بیش از ۲۰۵ هزار متخصص حوزه سلامت در آمریکا که برای بیش از ۳۰ سال جمع‌آوری شده بود، به نتایج دقیقی دست یافتند.

  ۱۴۰۴/۰۵/۲۲     0    10.4k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
پژوهش محقق ایرانی هاروارد: سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند ریسک دیابت را ۲۰ درصد افزایش دهد

به گزارش سهندخبر به نقل از پایگاه خبری انتخاب، سیب‌زمینی سومین محصول غذایی پرمصرف در جهان است، بااین‌حال ارتباط آن با دیابت نوع ۲ همیشه موضوعی بحث‌برانگیز و متناقض بوده است. اکنون محققان در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد به سرپرستی «دکتر سید محمد موسوی» به این ابهامات پاسخ داده‌اند. این تیم با تحلیل داده‌های مربوط به رژیم غذایی بیش از ۲۰۵ هزار متخصص حوزه سلامت در آمریکا که برای بیش از ۳۰ سال جمع‌آوری شده بود، به نتایج دقیقی دست یافتند.

شناسه خبر: 45105558
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر