چرا آب در مایکرووِیو حباب نمی‌زند؟

تهران- ایرنا- وقتی آب در مایکرووِیو می‌جوشد، برخلاف اجاق‌گاز هیچ حبابی تشکیل نمی‌دهد. این پدیده عجیب که اَبَرجوش یا سوپرهیت (Superheat) نام دارد، نه تنها یک شگفتی علمی است، بلکه می‌تواند خطرناک باشد. محققان دینامیک سیالات با بررسی کشش سطحی و انرژی تشکیل حباب، پرده از این راز فیزیکی برداشته‌اند.

  ۱۴۰۴/۰۸/۲۲     0    1k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چرا آب در مایکرووِیو حباب نمی‌زند؟

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرگزاری ایرنا، تهران- ایرنا- وقتی آب در مایکرووِیو می‌جوشد، برخلاف اجاق‌گاز هیچ حبابی تشکیل نمی‌دهد. این پدیده عجیب که اَبَرجوش یا سوپرهیت (Superheat) نام دارد، نه تنها یک شگفتی علمی است، بلکه می‌تواند خطرناک باشد. محققان دینامیک سیالات با بررسی کشش سطحی و انرژی تشکیل حباب، پرده از این راز فیزیکی برداشته‌اند.

شناسه خبر: 74319387
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر