چرا گرم کردن دوباره چای اشتباه است؟

چای یکی از خوراکی‌هایی مورد علاقه ایرانی‌هاست و روزانه حداقل ۳ تا ۴ بار نوشیده می‌شود. اما گاهی زمان زیادی از آماده کردن آن می‌گذرد و دوباره گرم می‌شود که مضراتی برای سلامت کلی بدن دارد. مطالعه‌ای که در مجله علوم غذایی منتشر شده، نشان می‌دهد گرم کردن مجدد چای می‌تواند ترکیبات مفیدی مانند کاتچین‌ها را تخریب کرده و مواد مضری مانند آمین‌های بیوژنیک را افزایش دهد که می‌تواند هم بر طعم و هم بر سلامتی تأثیر بگذارد. در این مطلب، ۵ خطر شگفت‌انگیز گرم کردن مجدد چای برای سلامتی را بررسی می‌کنیم و به راه‌های ایمن‌تری برای لذت بردن از دم‌نوش مورد علاقه‌تان اشاره می‌کنیم.

  ۱۴۰۴/۰۸/۰۴     0    16.9k   زمان مطالعه: 1 دقیقه
چرا گرم کردن دوباره چای اشتباه است؟

به گزارش سهندخبر به نقل از خبرفوری،

چای یکی از خوراکی‌هایی مورد علاقه ایرانی‌هاست و روزانه حداقل ۳ تا ۴ بار نوشیده می‌شود. اما گاهی زمان زیادی از آماده کردن آن می‌گذرد و دوباره گرم می‌شود که مضراتی برای سلامت کلی بدن دارد.

مطالعه‌ای که در مجله علوم غذایی منتشر شده، نشان می‌دهد گرم کردن مجدد چای می‌تواند ترکیبات مفیدی مانند کاتچین‌ها را تخریب کرده و مواد مضری مانند آمین‌های بیوژنیک را افزایش دهد که می‌تواند هم بر طعم و هم بر سلامتی تأثیر بگذارد.

در این مطلب، ۵ خطر شگفت‌انگیز گرم کردن مجدد چای برای سلامتی را بررسی می‌کنیم و به راه‌های ایمن‌تری برای لذت بردن از دم‌نوش مورد علاقه‌تان اشاره می‌کنیم.

شناسه خبر: 81440571
مرتضی شاهدی فر مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه سهند خبر